World

Wild verlangen

(Dutch edition of )

share on:
Nov 12, 2019 · HarperCollins · isbn: B07F2LQLTC

Do you have more info about this edition? Contact Maya's web team.

Om de macht in het oude Schotse rijk te handhaven, huwelijkt de koning de jonge vrouw Taliesan McHugh uit. Haar familie bezit een belangrijk fort, cruciaal in de strijd tegen de drie grootste clans. Taliesan heeft geen andere keuze dan de koning te gehoorzamen.

Maar als ze de indrukwekkende krijger Brodie Armstrong tegen het lijf loopt, wordt ze langzamerhand minder zeker over het gearrangeerde huwelijk.

Brodie denkt er niet anders over. Hij legt de bevelen van de koning willens en wetens naast zich neer, om Taliesan van haar lot te kunnen bevrijden. Maar ook hij is gebonden
aan de eeuwenoude familietradities… Terwijl er op de Highlands een machtsstrijd wordt uitgevochten, vecht Brodie voor zíjn doel, zijn familie en bovenal voor de vrouw die zijn hart heeft gestolen.

Do you have more info about this edition? Contact Maya's web team.

Related Editions

More Related Editions →

Maya Banks is the #1 New York Times and #1 USA Today bestselling author of the Breathless trilogy and more than sixty novels across many genres, including erotic, contemporary, historical and paranormal, all with a happily ever after.