World

Bez Daha - Zed

(Croatian edition of Rush)

Book 1 of the Breathless Trilogy

share on:
2014 · Znanje · isbn:

Do you have more info about this edition? Contact Maya's web team.

Kada je Gabe Hamilton ugledao Miju Crestwell kako ulazi u plesnu dvoranu na svečanom otvorenju njegovog hotela, znao je da će zavrsiti u paklu zbog plana koji je skovao. Naposljetku, Mia je mlađa sestra njegovog najboljeg prijatelja. Samo sto vise nije tako mala. A Gabe je dovoljno dugo čekao da utaži svoju žeđ.

I Gabe se pojavljivao u Mijinim mastarijama, jos otkako je bila tinejdžerica, ludo zatreskana u bratovog najboljeg prijatelja. Pa sto ako je Gabe četrnaest godina stariji? Premda svjesna da je on daleko van njene lige, s vremenom ju je počeo sve vise privlačiti. A sad kad je odrasla, vise nema razloga da ne ostvari jednu od svojih najtajnijih žudnji. Dok je Gabe uvlači u svojoj provokativni svijet, Mia shvaća da mnogo toga ne zna o njemu i njegovim zahtjevima. Njihova je veza intenzivna i opsesivna, no kad prijeđu crtu koja tajnu seksualnu odiseju dijeli od nečeg mnogo dubljeg, njihova veza izlaže se riziku da bude otkrivena, izdaji daleko intimnijoj nego je itko očekivao.

Do you have more info about this edition? Contact Maya's web team.

Related Editions

More Related Editions →

Maya Banks is the #1 New York Times and #1 USA Today bestselling author of the Breathless trilogy and more than sixty novels across many genres, including erotic, contemporary, historical and paranormal, all with a happily ever after.